Ugrás a tartalomhoz
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Keresés
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Flag
*protected email*
, +36 72 507 148
H-Cs: 8.00-15.00, P: 8.00-12.00
Hírek
Blog
Kamara
Elérhetőségeink
Kamarai Tagok
A Kamara Tagja védjegy
Testület
Testület 2024-2028
Magyar-Horvát Tagozat
Testület 2020-2024
Testület 2016-2020
Kamarai választások 2020.
Kamarai választások 2024
Klaszterfejlesztés
Szakmai klubok, társasági események
Humán klub
Marketing klub
Munkavédelmi Klub
Senior klub
Üzletasszony Klub
Kereskedelmi Központ
Kamarai intézmények
Kamarai pályázati projektek
Kamarai elismerések
Közérdekű adatok
Segíthetünk?
Szövetségben a vállalkozókkal
Tanácsadás
Vállalkozna?
Fejlesztené vállalkozását?
Problémája van, elakadt?
Humánerőforrás-fejlesztés / Felnőttképzés
Szakképzés
KamarAAkadémia – A versenyképesebb vállalkozásokért
Tájékoztatás pályázatokról, tanácsadás
Külpiacra lépés – Enterprise Europe Network
Szellemitulajdon-védelem
Perifériafejlesztés
Ügyintézés
Kötelező kamarai regisztráció
Építőipari kivitelezők regisztrációja
Csatlakozás az üzleti közösséghez
Egyéni vállalkozók tájékoztatása
Széchenyi kártya program
Okmányhitelesítés
Szakképzés
Mesterképzés és mestervizsgáztatás
Események
Tudástár
Baranyai Mesteradatbázis
Statisztikák / Elemzések
Adatbázisok
Hogyan indítsak vállalkozást?
Webshop indítása
Tudástár – Kötelező kamarai regisztráció
Munkaügy, munkavédelem
A kereskedelmi és iparkamarák története
Befektetőknek
Hírek
Blog
Kamara
Elérhetőségeink
Kamarai Tagok
A Kamara Tagja védjegy
Testület
Testület 2024-2028
Magyar-Horvát Tagozat
Testület 2020-2024
Testület 2016-2020
Kamarai választások 2020.
Kamarai választások 2024
Klaszterfejlesztés
Szakmai klubok, társasági események
Humán klub
Marketing klub
Munkavédelmi Klub
Senior klub
Üzletasszony Klub
Kereskedelmi Központ
Kamarai intézmények
Kamarai pályázati projektek
Kamarai elismerések
Közérdekű adatok
Segíthetünk?
Szövetségben a vállalkozókkal
Tanácsadás
Vállalkozna?
Fejlesztené vállalkozását?
Problémája van, elakadt?
Humánerőforrás-fejlesztés / Felnőttképzés
Szakképzés
KamarAAkadémia – A versenyképesebb vállalkozásokért
Tájékoztatás pályázatokról, tanácsadás
Külpiacra lépés – Enterprise Europe Network
Szellemitulajdon-védelem
Perifériafejlesztés
Ügyintézés
Kötelező kamarai regisztráció
Építőipari kivitelezők regisztrációja
Csatlakozás az üzleti közösséghez
Egyéni vállalkozók tájékoztatása
Széchenyi kártya program
Okmányhitelesítés
Szakképzés
Mesterképzés és mestervizsgáztatás
Események
Tudástár
Baranyai Mesteradatbázis
Statisztikák / Elemzések
Adatbázisok
Hogyan indítsak vállalkozást?
Webshop indítása
Tudástár – Kötelező kamarai regisztráció
Munkaügy, munkavédelem
A kereskedelmi és iparkamarák története
Befektetőknek
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Flag
Erasmus+ Olaszország 2022 ősz – Értékelőlap
2022. október 20.
Páncél Alexandra
Erasmus+ Olaszország 2022 ősz értékelés
Értékelő neve
*
1. Jelölje meg, milyen típusú ismereteit tudta fejleszteni az 5 napos továbbképzés során?
Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Új trendek a gasztronómiában/turisztikában
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Fejlesztési lehetőségek a saját szakmámban
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Oktatási tevékenységeim fejlesztését
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Saját munkahelyem is adaptálható lehetőségeiről
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Új piaci lehetőségek megismerése a gasztronómia/turisztika területén
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Saját munkámban új szervezési ismeretek
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Új szolgáltatási lehetőségek megismerése
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Vendéglátó kínálat/turisztikai kínálat fejlesztése
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Egyéb:
Egyéb
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
2. Milyen ismeretanyagot sajátított el az olasz gasztronómiáról?
Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Olasz életfilozófia
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Alapanyagok
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Menü összeállítás szempontjai
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Technológiák a konyhában
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Italismeret - Borászat
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Italismeret - Grappa
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Italismeret - Kávé
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Italismeret - Egyéb
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Alapanyagok megtermelésének/előállításának folyamatai
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Ételek és italok harmóniája
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Helyi alapanyagok tisztelete
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Egyéb:
Egyéb
1 - nem tudtam
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
3. Milyen tanítási/oktatási módszertant, követendő példát látott, tapasztalt, amit saját munkájába is be tudna építeni? (Több válasz megjelölhető.)
Diákok és oktatók kapcsolata
Munkaidőbeosztások a vendéglátó üzletben (oktató és diákok számára)
Munkaszervezésben tapasztalt apróbb trükkök
Ismeretanyagban kapott plusz információk
Vendéglátó üzlet berendezési tárgyai között találtam új eszközt, amit a diákoknak bemutatnék
Szolgáltatásokra találtam új elemet, amit a diákoknak bemutatnék
Alapanyagokat ismertem meg, amit az oktatási tevékenységbe be fogok építeni
A szemléletmódot, amivel a diákokat kezelik
A szemléletmódot, amivel a munkatársak egymással kommunikálnak, együtt dolgoznak
Továbbképzési lehetőségeket fogok keresni a magam számára, hogy még több szakmai ismeretanyagot tudjak elsajátítani
Nem találtam ilyen példát vagy módszertant
Egyéb:
Egyéb:
4. Jelölje elégedettségét a továbbképzés szervezésével kapcsolatban.
Értékelje 1-től 4 pontig. 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Szálláslehetőség
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Étkezés/ellátás
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Csoport programjának időbeosztása
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Szakmai előadások 1. nap (San Daniele del Friuli - La Glacere kézműves sonkaműhely, Nimis - Ceschia grappa lepárlóüzem )
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Szakmai előadások 2. nap (Cormons - Zoff Formaggi farm, Udine - Campagna Amica termelői piac)
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Szakmai előadások 3. nap (Velence - piaclátogatás)
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Szakmai előadások 4. nap (Aquileia - Al Rosari farm, Cocambo)
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Szakmai előadások 5. nap (Cormons - Tomadin Alimentari élelmiszerbutik)
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
Olasz partner kommunikációja a továbbképzés alatt
1 - egyáltalán nem vagyok elégedett
2 - minimális mértékben
3 - elegendő mértékben
4 - maximálisan elégedett vagyok
If you are human, leave this field blank.
Beküldés
Egyéb
További hírek ebben a kategóriában
Előző
Előző
ADAPTION felmérés a Print Copy Kft-nél
Következő
Kreatív Európa MEDIA pályázatok 2023
Következő
További hírek
Hírek
OT kiberbiztonság a NIS2 idején
Innováció a KKV-k számára – Elérhető források és jó gyakorlatok
EIC Trusted Investors Network – EIC Megbízható Befektetők Hálózata
ESG kalkulátor KKV-k számára!
Közelgő Rendezvényeink
PBKIK esemény próba
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom