A felelős gasztrohős

80-90 % helyi alapanyag felhasználás a vendéglátásban – egy működő modell A Baranyai Gasztronómiai Klaszter elnöksége rotációban, minden évben választás útján tölti be a tisztséget. Ez egyrészt csökkenti az elnök […]

Mára presztizsértékű hírnevet szerzett a piacon a W5labs

Meghatározó jelentőségű megrendeléseken, érdekes és izgalmas projekteken dolgozik a pécsi W5labs kreatív digitális ügynökség. A tavalyi évben az eddig is erős tárhelyszolgáltatásukhoz kapcsolódó márka (w5host.com) mellett a hálózatüzemeltetési szolgáltatásukat is […]

Elindult külföldi útjára a FruttaMax

Új szakaszba lépett a FruttaMax, a hidasi Yuva Kft. által kifejlesztett újhullámos szörpcsalád, hiszen megkezdődött külföldi karrierútja. A korábbi években a vállalkozás vezetői az 50%-os gyümölcstartalommal készített prémiumszörpök megismertetésére, az […]

„Ilyen vanília meg karamell nincs máshol”

Mire ez a cikk megjelenik, addigra talán meg is született a legfiatalabb Szekeres.  Ha a mohácsi Szekeres cukrászda vezetőjének, Szekeres Dánielnek kislánya is ezt a szakmát választja, már a negyedik […]