Több program, több vendégéjszaka – regisztrálja rendezvényét díjmentesen!
Baranya turisztikai vállalkozásai is részt vettek a 46. Utazás Kiállításon a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett közösségi standon. Közös cél, hogy Pécset és Baranyát vonzóbbá és népszerűbbé tegyük a […]
HORECA, GASTROFOOD, ENOEXPO 2023 – nemzetközi üzletember találkozó
A vendéglátást, szállodaipart és borászati szektort átölelő szakvásárok társrendezvényeként az Enterprise Europe Network 2023. november 8-22. között online üzletember találkozót szervez.
Helyi termékek és fenntarthatóság a középpontban a tanulmányúton
A sikeres májusi kiutazást követően, az Eramus+ projekt keretében október utolsó hetében újabb tizenöt Baranya megyei vendéglátós szakembernek és vállalkozónak volt lehetősége tanulmányi látogatást tenni Olaszországban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és […]
Magyar-Afrika Hét
Az Afrikáért Alapítvány szeptember 12-18 között rendezi a Magyar-Afrika Hét elnevezésű rendezvénysorozatát, melyen a gazdasági, kulturális, gasztronómiai, oktatási, tudományos és nemzetközi fejlesztési témák egyszerre jelennek meg. A Magyar-Afrika Hét során, […]
Olaszországi tanulmányúton a baranyai vendéglátás szakemberei

Május első hetében tizenöt Baranya megyei vendéglátós szakember és vállalkozó tett tanulmányi látogatást Olaszországban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. A tanulmányúton a résztvevők az olaszországi Friuli-Venezia-Giulia tartományára jellemző kitűnő […]
Társadalmi vállalkozások az üzleti szektorban – SAGA projekt

Hogyan lehet egy együttműködésen alapuló, fenntarható szociális vállallkozás forprofit? Hogy néz ki a működése? Milyen szervezeti formát érdemes választani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a SAGA projekt tájékoztató rendezvényén!
SIRHA Budapest 2022 – szakkiállítás és üzletember találkozó

A Sirha Budapest – közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása – 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a Hungexpo Budapest Kongresszusi és […]
Megfeszített munka, növekvő taglétszám, még több feladat
Az idén januárban megalakult Baranyai Gasztronómiai Klaszter negyedik taggyűlését tartotta november 2-án. Az eltelt időszakban a klaszter 5 fős elnöksége 21 alkalommal ült össze és vitatta meg a tagok aktuális […]
Először a szemeddel eszel – snassz tálalás helyett ételdizájn
Mi alakítja az ételekről való gondolkodásunkat? Életünk fontos részét képezi az étkezés, az ételek, azok készítése, fogyasztása, és egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, mi és hogyan kerül a tányérunkra. A […]
ExpoCook2021 – hibrid üzletember találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében kerül megrendezésre 2021. szeptember 28 és 30-a között az ExpoCook 2021-es kiadása hibrid formában, középpontjában a Ho.Re.Ca szektorral!