Az Enterprise Europe Network társszervezésében megrendezésre kerülő MURCIA FOOD online üzletember találkozó résztvevőinek a tárgyalások lebonyolítása mellett lehetősége lesz megismerni az élelmiszer-technológia legújabb eredményeit bemutató előadásokhoz is csatlakoznia.
A nemzetközi üzletember találkozót a 10. Nemzetközi Élelmiszer- Technológia Szimpózium részeként rendezik meg, lehetőséget biztosítva az Európa egész területéről érkező cégeknek üzleti megbeszélések, kutatási javaslatok és potenciális projekt együttműködések előkészítését célzó konzultációk lebonyolítására.
Kiemelt témák:
- Élelmiszerbiztonság és higiénia minden területen
-
- allergének
- eredetvizsgálat, nyomonkövethetőség
-
- Biotechnológia
-
- bioszenzorok
- új élelmiszeripari termékek (prebiotikus, funkcionális stb.)
-
- Körforgásos gazdaság
-
- öko design
- melléktermékek újrahasznosítása
- betakarítás utáni veszteségek minimalizálása
-
- Tartósítás, intelligens csomgaolás
-
- aktív csomagolás
- szuperkritikus állapotú gázok
-
A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött:
REGISZTRÁCIÓ